Här har vi hållit till i köket de senaste dagarna.
Och nu är allt julgodis fixat!
Så nu återstrå bara att äta och njuta!
som finns med varje år, och några nya recept.
Ernst julkola och Leilas rockyroad
är klara favoriter som återkommer varje år.
(Bara att googla recepten så hittar ni dem!)
Nytt för i år är Smält dumle med salta nötter.
Och ja, det är precis så enkelt som det låter.
Sätt ugnen på150 grader, rada ut Dumle-karameller på en plåt.
Sätt plåten i ungen, ha den där 5-7 minuter.
Strö på hackade salta nötter genast du tagit plåten ur ugnen.
Klar!
Testade också att göra en sats av "Morfars tryffel".
I år kan vi också äta och bjuda på hemgjorda jordgubbsremmar.
Det tackar vi syster för!
Kanske hon sätter ut recept och instruktioner så småningom!
Om jag får fram kameran ska jag se om ni får lite bilder i morgon!
Men nu ska jag slänga mig i soffan
och njuta av lite skön julmusik och några godbitar!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar